Maakt complexe zaken simpel

★★★★★
5
In het scrumteam is Andy de “papa” van het team. Hij zorgt ervoor de taken en posities in het team duidelijk zijn, en er dezelfde taal wordt gesproken. Daarnaast kreeg hij al snel de bijnaam “the fixer”, aangezien hij hoofdzaken van bijzaken weet te scheiden en de echte problemen weet te identificeren en op te lossen, ongeacht het niveau in de organisatie waar het probleem zich voordoet. Andy is energiek en positief ingesteld en dit is aanstekelijk. Met simpele metaforen weet hij complexe situaties te beschrijven en voor iedereen begrijpelijk te maken. Andy kan met allerlei soorten mensen omgaan en staat open voor kritiek, waardoor mensen ook makkelijk op hem afstappen en hem om raad vragen.”
Marc Jacobs

Helder en veel energie!

★★★★★
5
Voor een HIS-implementatietraject heb ik, als functioneel applicatiebeheerder, samengewerkt met Andy. Hij heeft mij snel en kundig ingewijd in het programma Trello en door zijn expertise is mijn scrum-basiskennis weer vergroot. Heldere communicatie, openstaan voor feedback, daadkracht en energie zijn woorden die Andy voor mij typeren in onze korte tijd van samenwerking.”
Olga van den Hoff

Hulp bij cultuur-ontwikkeling

★★★★★
5
Andy helpt ons met het implementeren van Scrum en het professionaliseren van klantgericht denken en handelen. Verder helpt Andy mij op inspirerende wijze om Informatel verder te ontwikkelen tot een diamanten organisatie. Het creëren van diamanten organisaties is één van de specialiteiten van Andy. Ook weet Andy zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en snel tot de kern van zaken te komen. Zijn bijdrage aan ons Management Team en zijn vaardigheden om cultuur te creëren en mensen te verbinden is prijzenswaardig en ik wil hem dan ook van harte aanbevelen!”
Wiri Ramdjielal

Glashelder en motiverend veranderen

★★★★★
5
Andy heb ik leren kennen tijdens een turbulent veranderingsproces (ICT-organisatie). Vanuit mijn professie als inkoopmanager heb ik zelf ook regelmatig te maken met veranderingen in een organisatie. In mijn visie staat daarbij de mens centraal om er een succesverhaal van te kunnen maken. Zo ook heb ik dat terug gezien bij de wijze waarop Andy bewezen heeft hiermee succes te kunnen boeken. Andy heeft het vermogen om glashelder te benoemen wat de situatie is die verandering behoeft, wat de verandering inhoudt en wat het uiteindelijke doel moet zijn. De daadwerkelijke kracht van Andy heb ik ervaren op de wijze waarop hij de medewerkers weet te motiveren en enthousiasmeren. Andy maakt goed gebruik van door op de situatie toegewezen praktische voorbeelden uit de (team)sport. Hierdoor wordt de inhoud, koers en planning van de verandering voor een ieder duidelijk.”
Leo Banis

In korte tijd resultaat, Top!

★★★★★
5
Ik heb Andy leren kennen via een relatie van ons. Andy heeft ons op zeer professionele wijze geholpen om in korte tijd de basisprincipes van Scrum an Agile werken te laten ervaren. Met de inzet en begeleiding van Andy lukt het ons om beter prioriteiten te stellen en om projecten en het verder professionaliseren van Informatel, te versnellen. Tevens helpt Andy ons op zeer inspirerende wijze bij het ontwikkelen van onze eigen en onderscheidende organisatiecultuur om nog beter een 5 sterren service te bieden bij alles wat we doen. Zeer gedreven, motiverend, inspirerend, vooral menselijk en menselijk denkend, dus ook meelevend en inlevend. In één woord: TOP”
Adri de Roo

Outside the box denken

★★★★★
5
Ruim een half jaar geleden heb ik van baan moeten switchen. Andy heeft mij de kans gegeven om zonder enige ervaring mij die baan te bieden omdat hij zeker potentie in mij zag. Ervaring alleen is niet altijd genoeg. Ik zie in Andy een harde werker iemand die overal mogelijkheden in ziet. Ik denk dat ‘thinking outside the box’ een goede uitspraak is die bij Andy past.”
Reshma Lalmohamed

Schept duidelijkheid in chaos situaties

★★★★★
5
Andy is 6 maanden bij ons werkzaam geweest als interim manager ICT. Op het moment dat Andy binnenkwam was er veel onrust binnen de afdeling en waren de verwachtingen en taken vanuit zowel de organisatie als de ICT afdeling niet duidelijk. Andy is erin geslaagd om in korte tijd de verwachtingen over en weer duidelijk te krijgen. Ik heb Andy leren kennen als een eerlijke,open en zeer goede manager. Door middel van open en duidelijke communicatie heeft hij de brug kunnen slaan tussen de organisatie en ICT en daarnaast de medewerkers/functies op de ICT afdeling op de juiste positie gezet. Een tekst die Andy veel gebruikt is “pak je rol en ga in je rol staan” Een tekst die ook voor Andy zeer van toepassing is. Andy pakt zijn rol en gaat er ook echt in staan!”
Frank Visser

Snel veranderingen realiseren

★★★★★
5
Andy heb ik leren kennen als een ICT manager die oog heeft voor de mens met wie hij samenwerkt. Hierdoor is hij in staat om in een relatief korte tijd het vertrouwen te winnen van mensen en snel resultaat te boeken als het gaat om veranderingen binnen een organisatie.”
Cassim Leeuwenburgh

Multifunctionele ICT duizendpoot

★★★★★
5
Ik heb Andy leren kennen als een multifunctionele ICT duizendpoot, bekend met alle ins en outs op ICT vlak. Ik heb met hem samengewerkt terwijl hij de migratie van een 13tal verzorgingstehuizen begeleide. Details ontgingen hem niet, problemen werden (al dan niet ad hoc) gedegen opgelost. De aangewezen man voor het initiëren en begeleiden van projecten en interim opdrachten!”
Henk Levert

Positief, planmatig, staat open voor kritiek

★★★★★
5
Andy heeft een dosis onuitputtelijke positieve energie die hij feilloos op zijn team kan overbrengen. Hij gaat planmatig te werk en staat open voor feedback. Als leidinggevende waardeert Andy de inbreng van elk teamlid en tracht hij elk teamlid het juiste “spel” te laten spelen.”
Joan Zoutkamp

ICT én mensgericht

★★★★★
5
Wij hebben een goed half jaar samengewerkt. In deze periode heb ik Andy leren kennen als een gedreven en kundig manager. Hij weet techniek en gedrag bij elkaar te brengen en heeft oog voor wat met ICT bewerkstelligd kan worden maar vergeet daarbij niet de mens waar het omgaat. Dit geldt zowel voor de gebruiker als voor de ICT medewerker.”
Peggy Jacobs

Begrip tonen en luisteren

★★★★★
5
Ik heb Andy ervaren als Interim Manager. Andy weet wat het is om leiding te geven en om te gaan met de medewerkers. De sterke punten van Andy zijn communiceren, mensenkennis en begrip tonen waaronder Luisteren, Samenvatten en Doorvragen. Andy kijkt niet alleen naar de rapportages maar luistert ook naar meningen en adviezen van derde.”
Revesh Manbodh

Understand our business objectives very fast

★★★★★
5
With dedication and hard work, Adaptive People has proven themselves that they are capable of taking us to the next level. In today’s competitive market, it is of utmost importance to understand our business processes in order to not participate in any recession. Adaptive People has shown to understand our business objectives very fast and has shown to qualitatively translate that into an user friendly solution containing an android app and a web application. This solution ensures that we can even more focus on customer intimacy than we already do and generate more business from customers. Well done, thanks.”
Antoine van den Eijnden

Flexible, Straightforward and Focused

★★★★☆
4
Andy is a warm person with a broad interest in people and organisations. He is ambitious, flexible, straightforward and focused on targets. He builds relationships with his customers based on trust and openness. A very honest consultant who knows what he wants.”
Caroline Wiedenhof