To the point en krachtig

★★★★★
5
Erg goede ervaring tijdens leden succes training van BNI Ooievaar. Duidelijke principes tijdens presentatie, over persoonlijke ontwikkeling en groei. To the point en super krachtig.”
Wieger Bok

Goede gereedschappen

★★★★★
5
Als DC heeft Andy onze ondernemersgroep geholpen vanuit de BNI organisatie bij de kwalitatieve en kwantitatieve ontwikkeling van ons ledenbestand. Andy heeft via levendige en interactieve workshops, de banden in de groep weten te versterken en de kennis van de netwerkformule bij iedereen op gelijk niveau weten te krijgen. Met creativiteit, veel energie en humor heeft Andy goede gereedschappen aangereikt om samen te groeien naar een grotere en sterkere groep met meetbaar resultaat qua aanbevelingen en omzet.”
Jan-Evert Zondag

Veel inzicht gekregen

★★★★★
5
Andy weet veel van de dynamiek in groepen. Daarover kan hij ook boeiend vertellen. Ik ben bij een van zijn workshops aanwezig geweest en daarin heb ik eel inzicht gekregen in de groep waar ik bij zat. Het hielp me ook begrijpen waarom sommige mensen reageren zoals ze reageren. Het is echt een aanrader om een workshop van Andy te volgen.”
Martha Pelkman

Informatief, top en dank!

★★★★☆
4
Andy heeft een energie workshop voor Hotzzpot (www.hotzzpot.nl) gegeven over hoe wij een High Performance Team kunnen worden. Een informatieve workshop waar ik als ondernemer enkele bruikbare marketing tips uit heb meegenomen. Top en dank!”
Ellen van Son-de Waard

Mens en resultaat gericht

★★★★★
5
Andy is een vat vol energie en is zowel mens gericht als resultaat gericht. Ik heb hem leren kennen als iemand die zeer zorgvuldig is in het onderzoeken naar de vraag achter de vraag. Daardoor heeft hij een zeer waardevolle training over High Performance teams kunnen geven aan ons team.”
Nicole de Laender