Kritiek geven of constructieve feedback geven zijn woorden met een bijklank. Niemand krijgt graag kritiek en veel mensen vermijden het geven van feedback wanneer dat kan en doen het slecht als dit niet kan, wellicht vanwege eigen ervaringen met het krijgen van kritiek of feedback.

Hoe moeten mensen van hun fouten leren als niemand aangeeft wat ze fout doen en helpt om te verbeteren? Fouten gaan niet vanzelf weg en prestaties worden niet automatisch beter. Integendeel, de kans is groot dat dezelfde fouten herhaald worden en ongewenst gedrag erger wordt.

Adaptive People Organisatie & Mens Ontwikkelaars helpen bij het vaardig worden om constructieve feedback te geven én ontvangen.

Voorafgaand aan de training wordt een assessment via email verstuurd met daarin een link om een aantal vragen te beantwoorden. De gegeven antwoorden resulteren in een zogenaamd DISC profiel wat tijdens de training uitvoerig zal worden besproken.

Duur: 1 dag | Prijs: € 295,=

In de prijs inbegrepen:

  • kosten van DISC assessment
  • locatie kosten
  • lunch, koude & warme dranken
  • toolbox

Kijk bij “inschrijven voor komende trainingen” naar data waarop de training wordt gegeven om je in te schrijven of neem contact op voor de mogelijkheden van een in-company maatwerk training.