Tijdens deze training wordt vanuit een integrale benadering gekeken naar het nut, de noodzaak en het effect van organisatiecultuur op resultaten voor interne én externe klanten.

Tijdens deze training voor directies, besturen en MT’s wordt het belang en vooral het nut en de noodzaak van 5 sterren service ten opzicht van efficiëncy belicht en wordt getraind waarom en hoe 5 sterren service te implementeren om meer omzet en meer loyale klanten te krijgen. Is het niet te mooi om waar te zijn om ONE organization te realiseren? Wie al het zeggen, als je maar blijft zitten en niets doet dat loop je een groot risico om omver gelopen te worden, dus kom als directie uit je comfort zone en laat je “hacken” naar ONE organization.

ONE logo

Voorafgaand aan de training wordt een assessment via email verstuurd met daarin een link om een aantal vragen te beantwoorden. De gegeven antwoorden resulteren in een zogenaamd DISC profiel wat tijdens de training uitvoerig zal worden besproken.

Duur: 2 dagen | Prijs: € 1.495,= excl. BTW per deelnemer

In de prijs inbegrepen:

  • kosten van DISC assessment
  • locatie kosten
  • lunch, koude & warme dranken
  • toolbox

Kijk bij “inschrijven voor komende trainingen” naar data waarop de training wordt gegeven om je in te schrijven of neem contact op voor de mogelijkheden van een in-company maatwerk training.