Verkopen is gunnen en het bouwen van een langdurige vertrouwensrelatie. Hoe doe je dat, wetende dat vertrouwen te voet komt en te paard gaat? Eigenlijk heel simpel, en dát is nou nét de uitdaging.

De meest effectieve verkopers gebruiken niet één verkooptechniek voor iedereen. Ze weten hoe ze de unieke behoeften van elke klant het beste kunnen inschatten en spelen daar vervolgens op in. Alhoewel verkopen bij sommige mensen in het bloed zit, kun je verkoopvaardigheden aanleren en verder professionaliseren.

Zaken als Leit motieven, de motieven waarop klanten beslissingen nemen of jouw eigen voorkeursgedrag en het effect daarvan op het koopgedrag van jouw (potentiele) klant maar ook hoe schrijf je een goed voorstel waar een klant ja tegen zal zeggen zijn slechts een paar onderwerpen die tijdens deze trainingsdagen zullen worden behandeld.

Voorafgaand aan de training wordt aan elke deelnemer een assessment via email verstuurd met daarin een link om een aantal vragen te beantwoorden. De gegeven antwoorden resulteren in een zogenaamd DISC profiel wat tijdens de training uitvoerig zal worden besproken.

Duur: 2 dagen | Prijs: € 795,=

In de prijs inbegrepen:

  • kosten van DISC assessment
  • locatie kosten
  • lunch, koude & warme dranken
  • toolbox

Kijk bij “inschrijven voor komende trainingen” naar data waarop de training wordt gegeven om je in te schrijven of neem contact op voor de mogelijkheden van een in-company maatwerk training.