De intrede van smartphones en tablets hebben de wijze waarop bedrijfsvoeringen worden ingericht, drastisch verandert. Mobiele apparaten worden steeds vaker en meer ingezet om dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer efficiënter en effectiever uit te voeren waardoor de vraag naar zakelijke mobiele applicaties groeit.

Voor software en app ontwikkelaars betekent dit een continue zoektocht naar manieren om de beste klantbeleving te realiseren. Tegelijkertijd betekent deze trend dat bedrijven en organisaties steeds meer cloud diensten (gaan) af nemen.

De markt voor mobility bevindt zich nog maar in de beginfase en ontwikkeld zich in zeer snel tempo. Hierdoor zijn steeds meer organisaties op zoek naar toekomstbestendige applicatie ontwikkeling waarbij de voorkeur uitgaat naar een ‘mobile first-benadering’.

Door deze benadering is het belangrijk om vanaf de start van een ontwikkel project rekening te houden met het gebruik van verschillende mobiele devices. Formaat, design, user experience, performance van apps op 3G/4G zijn zo maar een paar belangrijke zaken die tijdens een geheel ontwikkel project niet uit het oog verloren mogen worden.

Adaptive People Software & App ontwikkelaars zijn experts die vanuit bedrijfskundige bril de beste oplossing voor uw bedrijf ontwikkelen tegen de laagste prijsgarantie.