Internet en web buro’s hebben veel kennis en ervaring in huis als het gaat om internet technologie. Door de snelheid waarmee projecten uitgevoerd moeten worden en de toenemende vraag naar ontwikkelexpertise kunnen doen internet en web buro’s steeds vaker een beroep op het inhuren van extra capaciteit.

Aangezien kosten meer en meer een belangrijk aandachtsgebied zijn geworden, willen internet en web buro’s de beste kwaliteit tegen minimale inhuurkosten. Het gevolg is dat in een globale economie gemakkelijk buitenlandse ontwikkelaars gevonden kunnen worden om “even snel” wat te ontwikkelen uiteraard met de verwachting dat er topprestaties geleverd zullen worden.

Internet en web buro’s die inmiddels ervaring hebben opgedaan met software en app ontwikkelaars die vanuit het buitenland werken hebben veelal mindere ervaringen opgedaan, zeker bij het opstarten van een samenwerking met buitenlandse ontwikkelaars. Heeft dit te maken met dat buitenlandse ontwikkelaars niet kunnen ontwikkelen? Nee. Kunnen Nederlandse opdrachtgevers geen goede specs aanleveren? Ook niet.

Vaak zit het in communicatie en verwachtingsmanagement.

Onze manier van klantgericht samen werken en onze 5 sterren service levert naast gebruikersvriendelijke kwaliteit software en apps vooral tevreden klanten op, ervaar het zelf.